Facebook Pixel
Üdvözlünk a Mobil Ász Shop mobiltok, mobiltelefon, tablet pc és okosóra tartozék webáruházban! Online nyitva várunk a hét minden napján!

Vélemények, visszajelzések | Mobil Ász Shop

Vélemények, visszajelzések, vásárlóink mondták a Mobil Ász Shop-ról 

Fontosnak tartjuk bemutatni azokat a lehetőségeket, amelyeken keresztül vásáróink visszajelzéseket küldhetnek a Mobil Ász Shop szolgáltatásaival kapcsolatban. Cégünk nem rendelkezik semmilyen fizetett értékelési platformmal, mint amik a különféle "Profi bolt", "Korrekt bolt" stb. stigmákat szállító egyéb vállalkozások kínálatában elérhetőek, ez a jövőben sem fog megváltozni, mi hiszünk a teljesítmény alapú visszajelzésekben, a minősített vásárlásokban és ezek közlésére 6 különböző platformot tettünk elérhetővé jelenleg Ügyfeleink számára.

Ezen felületeket itt ismertetjük sorban.

mobilasz.hu 
A Mobil Ász Shop minden terméklapon lehetőséget biztosít a megvásárolt árukkal kapcsolatos egyedi visszajelzésekre, támogatva ezzel is a vásárlások előtti tájékozódás lehetőségét. Fontos ez, hiszen több mint 50 ezer termékből álló kínálattal dolgozunk, amely folyamatosan bővül, egy ekkora palettában már segítség lehet számunkra is, minden egyes visszajelzés termékeinkkel kapcsolatban, ennek megfelelően minden a www.mobilasz.hu weboldalon beküldött vásárlói termékvélemény, visszajelzés feldolgázra kerül, így elmondhatjuk, hogy nálunk nincs felesleges visszajelzés.

Mobil Ász Shop vélemények a terméklapokon


google.hu 
Mobil Ász Shop a google.hu-n

Nem szorul túl sok bemutatásra, minden internet felhasználó által ismert már a google.hu keresőóriás, amely az Android operációs rendszerrel ellátott okostelefonok és tablet pc készülékek segítségével igyekszik egyre részletesebb tájékoztatást nyújtani az általunk meglátogattt helyek, üzletek vagy akár igénybe vett szolgáltatásokkal kapcsolatban minden google felhasználó számára.

Ennek megfelelően lehetőség van a Mobil Ász Shop szolgáltatásának értékelésére is, sőt a legújabb google fejlesztéseknek köszönhetően, bizonyára Ön is tapasztalt már olyat, hogy miután egy helyre ellátogatott az Android operáiós rendszerrel rendelkező okos eszköze kifjezetten kérheti az adott üzlettel kapcsolatos tapasztalatainak értékelésére, közlésére a google rendszerén keresztül.

Értékeléseink elolvashatóak, mindenki számára hozzáférhetőek és folyamatosan frissülnek a Google rendszerében is.

Mobil Ász Shop a google.hu-n


vatera.hu 
Mobil Ász Shop a vatera.hu-nAhogy a logó is mondja a vatera.hu mindig is törekedett a tiszta üzletek kötésének lehetőségének megteremtésére a kifejezetten erre a célra kifejlesztett értékelési rendszer segítségével. Mindig jó dolog olvasni az elégedett partnerek értékelését, így vagyunk ezzel mi is és megosztjuk ezt a pozitív élményt, az alábbi linkre kattintva bármikor meggyőződhet róla, hogy mikor a Mobil Ász Shop oldalain jár egy korrekt partnerrel találja szemben magát:

Mobil Ász Shop a vatera.hu piacterén

Mobil Ász Shop a vatera.hu-n


arukereso.hu 
Mobil Ász Shop az arukereso.hu-nMint azt sokan tudják az arukereso.hu termék katalógus oldal remekül alkalmas lehet termékek, szolgáltatások árának összevetéséhez a különféle hírdetők kínálatában, természetesen a Mobil Ász Shop sem kivétel ezek közül, mi is megjelenünk rengeteg termékkel az árukereső kínálatában. Ezen a platformon keresztül is lehetőség van szolgáltatásaink értékelésére is.

Mobil Ász Shop az arukereso.hu katalógusban

Mobil Ász Shop az arukereso.hu-n


emag.hu 
Mobil Ász Shop az emag.hu-nNagyjából már mindenki ismeri, de ha mégsem, pár szóban azért bemutatjuk az emag.hu marketplace platformját, amelynek a segítségével az emag mint kereskedő nagyon praktikus módon építette fel saját kínálata mellett egy komplex, a legtöbb piaci szegmenst egyszerre lefedni képes online kínálatát. Természetesen ebből nem maradhatott ki a Mobil Ász Shop sem, ezáltal újabb minősített értékelésekre szert téve, ami szintén hasznos lehet a kíváncsi érdeklődők számára. Az emag.hu marketplace partnereként a Mobil Ász Shop kínálata elérhető az alábbi linken:

Mobil Ász Shop az emag.hu-n

Mobil Ász Shop az emag.hu-n


facebook.com 
Mobil Ász Shop az facebook.com-onTermészetesen nem maradhatunk ki a facebook.com közösségi oldal által a világ minden szegletét behálózó lehetőségeinek sokaságából sem, annak ellenére, hogy a platform elsődleges céljai közé nem sorolható be a vásárlói minősítések kommunikálása, ugyanakkor mindenkép alkalmas lehet véleményformálásra, közlésre is a különböző vállalkozásokról, szolgáltatókról a létrehozható vállalati mikroblogokon keresztül.

Mobil Ász Shop a facebook.com-on

Ennek köszönhetően több száz vásárlói visszajelzés megtekinthető a Mobil Ász Shop facebook oldalán is, amelyet vásárlóink mondanak el személyesen a saját tapasztalataik alapján.

Mobil Ász Shop a facebook.com-on


Természetesen nem állítható, hogy létezne hibátlan, tökéletes, vagy minden helyzetben 100%-os értékelésre alkalmas szolgáltatás, de tudjuk és ki is mondjuk, hogy minden vélemény, visszajelzés, vásárlói aktivitás előre mozdíthat ennek irányába, ezért mindenkinek hálásak vagyunk akik megtisztelnek minket a visszajelzés lehetőségének bármely formájával.

Három Ász Média Kft