Mobiltok, telefontok, üvegfólia, töltő, mobiltartozék raktárról

Sony mobile készülékek

Sony mobile

Gyors szűrő

* amihez keresünk

    Érintőkijelzős

     Mobiltelefon

     Okosóra

       Tablet PC

      Nyomógombos

   Kiemelt ajánlat

   Információk

   Ügyfélszolgálat

   Partner ajánlat

   Tervezd meg saját egyedi mobiltokod otthonról kényelmesen a mobiltoktervezo.hu segítségével!

   Vásárlás előtt nagyon fontos információ és a pontos szálltás elengedhetetlen része, hogy meggyőződjünk róla, hogy egészen pontosan milyen mobiltelefon, tablet pc vagy okosóra készülékhez tervezünk tartozék vásárlást. Kérjük amennyiben nem biztos mobil készüléke típusában, forduljon hozzánk bizalommal online ügyfélszolgálatunkon.

    A legújabb Sony mobile mobilkészülékek tartozékai, Sony mobile mobiltokok, Sony mobile kiegészítők

   • SONY Xperia 5
   • SONY Xperia L3
   • SONY Xperia 10 Plus (2019)
   • SONY Xperia 1 (2019)
   • SONY Xperia 10 (2019)
   • Sony Xperia XZ3
   • SONY Xperia XA2 Plus
   • SONY Xperia XZ2 Premium (2018)
   • SONY Xperia XZ2 (H8266)
   • Sony Xperia XZ2 Compact (2018)
   • SONY Xperia XA2 Ultra
   • SONY Xperia XA2

    Mobiltartozék, táblagép és okosóra tartozék tippek

   Aladár is tudja, hogy egy tuti tartozék nem csak feldobja mobil készülékét, de a megfelelően megválasztott mobiltartozék a legkeményebb helyzetekben is megvédheti a sérülésektől, mint pl. egy ütődés álló mobiltok vagy egy törés ellen védő üvegfólia.

   Rengeteg mobiltartozék közül találhatjuk meg a számunkra legmegfelelőbb mobilkiegészítőket a Mobil Ász telefon shop kínálatában, de könnyen eltévedhetünk, ha nem ismerjük az okostelefon, tablet pc, okosóra típusát, ezért mindig körültekintően kell kiválasztanunk a kiszemelt termékeket a tökéletes működés érdekében. Ebben segítségünkre lehet a mobil készülékhez kapott számla vagy annak doboza is akár.

   Ha már eljutottunk a Mobil Ász telefon shop ezen oldalára, akkor kiválasztottuk a mobiltelefon gyártóját, így nincs más hátra, mint a készülék listában rákattintani a megfelelő típusra, így jutunk el a számunkra érdekes telefontartozék kínálathoz.

   Mik a legfontosabb tartozék, amit mindenképpen ajánlunk mobiltelefon használatához? Van pár ilyen, de szorítkozzunk első körben a védőfólia, üvegfólia, mobiltok és töltő termékekre, amik valóban szükségesek lehetnek, hiszen a vődőfólia vagy üvegfólia, megóvja a telefon érintőképernyőjét, ami a készülék működésének elengedhetetlen eszköze, ugyanígy van a töltő is, amivel feltölthetjük okostelefonunkat, hogy használni tudjuk, de hasznos társ lehet egy profi telefontok is, ha hajlamosak vagyunk leejteni telefonunkat, mert megóvhatja azt az összetöréstől is.

   - védőfólia, üvegfólia:

   megvédi mobiltelefon, tablet készülékünk érintőképernyőjét a töréstől, sérüléstől. Sok féle létezik belőle, van keretes, keret nélküli, teljes képernyős és sík képernyős kialakítású.

   - mobiltok:

   megvédi mobiltelefon, táblagép készülékünk házát a töréstől, sérüléstől, emellett egyedi megjelenést biztosít neki, így a stílusunknak megfelelőt választhatjuk.

   - töltő:

   lehet hálózati töltő, autós töltő, hordozható töltő, napelemes töltő vagy akár vezetéknélküli töltő, qi töltő, de még szuper gyors töltő is.

   Ezzel nem ért véget a telefontartozék sokaság a Mobil Ász telefon shop világában ezt Kriszta is tudja.

   Ma már egy mobiltelefon szinte korlátlan lehetőségeket hordoz magában, amiket a megfelelő tartozék segítségével maximálisan ki tudunk használni. Ilyen pl. a multimédia lejátszáshoz használható fülhallgató, headset, vezetéknélküli hangszóró, kihangosító és például egy asztali tartó funkciós mobiltelefon vagy táblagép tok is.

   Nem csak szórakozásra használhatjuk okostelefonunkat, autóvezetés, kerékpározás közben kifejezetten hasznos utitársként állhat mellettünk egy kényelmes navigálásra alkalmas autós vagy biciklis telefontartó segítségével. Vezetés közben hasznos kellékekként fogunk tekinteni a kihangosító és autós töltő típusú kiegészítőkre.

   Ha szeretjük a sportokat, edzést, akkor mindenképpen érdemes fontolóra vennünk egy okosóra beszerzését is okostelefonunkhoz, amely tökéletes társ lehet a legizzasztóbb helyzetekben is. Egy okosóra segítségével könnyedén menedzselhetjük edzéseinket, mivel az számos ezzel kapcsolatos funkciót hordoz magában. A Mobil Ász telefon shop kínálatában több féle okosóra pótszíj, töltő közül válogathatunk. Egy okosóra megjelenése egy szilikon szíjjal lehet sportos, míg egy bőr vagy rozsdamentes acél okosóra szíjjal rendkívül elegáns is.

    Sony mobile hírek, okostelefon, táblagép újdonságok

   Szállítási költségek


   Ingyenes szállítás 9995 Ft-tól Kiszállítás 9995 Ft-tól: ingyenes
   Kiszállítás előre utalással 999 Ft Kiszállítás előre utalással 9995 Ft érték alatt: 999 Ft
   Ingyenes szállítás 9995 Ft-tól Kiszállítás utánvéttel 9995 Ft érték alatt: 1299 Ft
   Személyes átvétel budapesti üzletünkben Személyes átvétel Budapesten: ingyenes
   Weboldalunk sütiket használ. Az oldal böngészésével hozzájárul a sütik használatához.

   Pénzügyi partnereink