Vásárlás előtt nagyon fontos információ és a pontos szálltás elengedhetetlen része, hogy meggyőződjünk róla, hogy egészen pontosan milyen mobiltelefon, tablet pc vagy okosóra készülékhez tervezünk tartozék vásárlást. Kérjük amennyiben nem biztos mobil készüléke típusában, forduljon hozzánk bizalommal online ügyfélszolgálatunkon.

 A legújabb Umi mobilkészülékek tartozékai, Umi mobiltokok, Umi kiegészítők

 • UMI Z
 • UMI Plus E
 • UMI Diamond X
 • UMI Diamond
 • UMI Zero
 • UMI Hammer
 • UMI Iron
 • UMI eMAX mini
 • UMI Rome
 • UMI Max
 • UMI Plus
 • UMI Fair

 Mobiltartozék, táblagép és okosóra tartozék tippek

Aladár is tudja, hogy egy tuti tartozék nem csak feldobja mobil készülékét, de a megfelelően megválasztott mobiltartozék a legkeményebb helyzetekben is megvédheti a sérülésektől, mint pl. egy ütődés álló mobiltok vagy egy törés ellen védő üvegfólia.

Rengeteg mobiltartozék közül találhatjuk meg a számunkra legmegfelelőbb mobilkiegészítőket a Mobil Ász telefon shop kínálatában, de könnyen eltévedhetünk, ha nem ismerjük az okostelefon, tablet pc, okosóra típusát, ezért mindig körültekintően kell kiválasztanunk a kiszemelt termékeket a tökéletes működés érdekében. Ebben segítségünkre lehet a mobil készülékhez kapott számla vagy annak doboza is akár.

Ha már eljutottunk a Mobil Ász telefon shop ezen oldalára, akkor kiválasztottuk a mobiltelefon gyártóját, így nincs más hátra, mint a készülék listában rákattintani a megfelelő típusra, így jutunk el a számunkra érdekes telefontartozék kínálathoz.

Mik a legfontosabb tartozék, amit mindenképpen ajánlunk mobiltelefon használatához? Van pár ilyen, de szorítkozzunk első körben a védőfólia, üvegfólia, mobiltok és töltő termékekre, amik valóban szükségesek lehetnek, hiszen a vődőfólia vagy üvegfólia, megóvja a telefon érintőképernyőjét, ami a készülék működésének elengedhetetlen eszköze, ugyanígy van a töltő is, amivel feltölthetjük okostelefonunkat, hogy használni tudjuk, de hasznos társ lehet egy profi telefontok is, ha hajlamosak vagyunk leejteni telefonunkat, mert megóvhatja azt az összetöréstől is.

- védőfólia, üvegfólia:

megvédi mobiltelefon, tablet készülékünk érintőképernyőjét a töréstől, sérüléstől. Sok féle létezik belőle, van keretes, keret nélküli, teljes képernyős és sík képernyős kialakítású.

- mobiltok:

megvédi mobiltelefon, táblagép készülékünk házát a töréstől, sérüléstől, emellett egyedi megjelenést biztosít neki, így a stílusunknak megfelelőt választhatjuk.

- töltő:

lehet hálózati töltő, autós töltő, hordozható töltő, napelemes töltő vagy akár vezetéknélküli töltő, qi töltő, de még szuper gyors töltő is.

Ezzel nem ért véget a telefontartozék sokaság a Mobil Ász telefon shop világában ezt Kriszta is tudja.

Ma már egy mobiltelefon szinte korlátlan lehetőségeket hordoz magában, amiket a megfelelő tartozék segítségével maximálisan ki tudunk használni. Ilyen pl. a multimédia lejátszáshoz használható fülhallgató, headset, vezetéknélküli hangszóró, kihangosító és például egy asztali tartó funkciós mobiltelefon vagy táblagép tok is.

Nem csak szórakozásra használhatjuk okostelefonunkat, autóvezetés, kerékpározás közben kifejezetten hasznos utitársként állhat mellettünk egy kényelmes navigálásra alkalmas autós vagy biciklis telefontartó segítségével. Vezetés közben hasznos kellékekként fogunk tekinteni a kihangosító és autós töltő típusú kiegészítőkre.

Ha szeretjük a sportokat, edzést, akkor mindenképpen érdemes fontolóra vennünk egy okosóra beszerzését is okostelefonunkhoz, amely tökéletes társ lehet a legizzasztóbb helyzetekben is. Egy okosóra segítségével könnyedén menedzselhetjük edzéseinket, mivel az számos ezzel kapcsolatos funkciót hordoz magában. A Mobil Ász telefon shop kínálatában több féle okosóra pótszíj, töltő közül válogathatunk. Egy okosóra megjelenése egy szilikon szíjjal lehet sportos, míg egy bőr vagy rozsdamentes acél okosóra szíjjal rendkívül elegáns is.

 Umi hírek, okostelefon, táblagép újdonságok

Szállítási költségek


Ingyenes szállítás 6995 Ft-tól Kiszállítás 6995 Ft-tól: ingyenes
Kiszállítás előre utalással 699 Ft Kiszállítás előre utalással 6995 Ft érték alatt: 699 Ft
Ingyenes szállítás 6995 Ft-tól Kiszállítás utánvéttel 6995 Ft érték alatt: 999 Ft
Személyes átvétel budapesti üzletünkben Személyes átvétel Budapesten: ingyenes
Weboldalunk sütiket használ. Az oldal böngészésével hozzájárul a sütik használatához.

Pénzügyi partnereink

Regisztráltasd a mobilod! Értesülj újdonságainkról személyre szabottan!

Szeretnél értesülni újdonságainkról személyre szabottan?

Add meg készüléked típusát! Kizárólag a Te mobilodhoz küldünk ajánlatokat újdonságokról és akciókról.

Gyártó megadása: