Sony Xperia XZ2 Premium - két kamera prémium kategóriában! - Hírek, információk a Mobil Ász Shop világából - www.mobilasz.hu

Sony Xperia XZ2 Premium - két kamera prémium kategóriában!


Megérkezett a család harmadik tagja, és eddigi legütõsebb tagja, a 4K HDR kijelzõs, dual kamerás Sony Xperia XZ2 Premium.  Az Xperia XZ2 Premium dizájnja alapvetõen megegyezik a sima XZ2 dizájn elemeivel. A Sony Xperia XZ2 Premium 158 x 80 x 11.9 mm-es méretekkel bír, azaz meglehetõsen vaskos, bár a széleken csak 6.4 mm a vastagságú.

Ezúttal egy 5.8 colos, 4K felbontású HDR kijelzõt kapunk 16:9-es képaránnyal, ami szerintünk a prémium kifejezés felsõ vonala, amit itt elképzelhetünk és kapunk majd. A készülék által nyújtott élmények a Sony legkiválóbb készülékben teljes mértékben megmutatkozok a vastag külseje, de mégis vékony oldalai által, amit számunkra egy felsõ kategóriás telefon tud képviselni. Ami mögött egy  Snapdragon 845 lapka dolgozik 6 GB RAM társaságban. Az akkumulátor 3450 mAh kapacitású és támogatja a Quick Charge 3.0 gyorstöltést TYPE-C porton, valamint a Qi vezeték nélküli töltést, de viszont itt is sajnos már kimaradt a 3.5 mm-es jack csatlakozó.

Nagy újítás a hátlapi dual kamera rendszer, ami egy 19 MP-es, 1/2.3”-os Exmor RS szenzort és f/1.8-as lencsék kapunk, valamint másodlagos kameraként 12 MP-es 1/2.3”-os monokróm érzékelõ f/1.6-os lencsét kapunk. Ez a megoldás több állítás szerint kiválóan teljesít majd gyengébb fényviszonyoknál is és egyéb más körülmény között (akár 51200-as ISO érték fotóknál). Videózás terén támogatott a 4K HDR videó felvétel, illetve a 960 fps-es lassítás 1080p felbontás mellett. Az elõlapra pedig egy 13 MP-es, 1/3.06”-os Exmor RS kamera került (f/2.0).


| | Mobiltelefonok

Pénzügyi partnereink

Erste bank
Erste Bank
PayPal
PayPal - a Biztonságos fizetési mód
Regisztráltasd a mobilod! Értesülj újdonságainkról személyre szabottan!

Szeretnél értesülni újdonságainkról személyre szabottan?

Add meg készüléked típusát! Kizárólag a Te mobilodhoz küldünk ajánlatokat újdonságokról és akciókról.

Gyártó megadása: