Négy kamerával jött Magyarországra a Huawei Mate 10 Lite. - Hírek, információk a Mobil Ász Shop világából - www.mobilasz.hu

Négy kamerával jött Magyarországra a Huawei Mate 10 Lite.


A Huawei elõször mutatott be Lite verizót a Mate 10 sorozatból.

Már Magyarországon is kapható a Huawei Mate 10 Lite. A Mate sorozat legifjabb tagja az elsõ olyan Huawei készülék, amelynek elõ- és hátlapját is dupla kamerával szerelte fel a gyártó. Az okostelefon további különlegessége az 5.9 inches FullView kijelzõ, valamint a 3D hangzásért felelõs új audio rendszer.

Mate 10 Lite

A gyártó a két csúcskategóriás készülék – a Huawei Mate 10 és a Huawei Mate 10 Pro – mellett elõször mutatott be Lite verziót a Mate 10 sorozat tagjaként. A Mate 10 Lite egyben az elsõ olyan Huawei készülék is, amelyben a kiváló képek készítéséért immár négy kamera felel. A készülék elõ- és hátlapján is egyaránt dual kamera található, így a Bokeh-hatás már a szelfi készítésnél is biztosított. A 13, illetve 2 megapixeles lencsével szerelt elõlapi dual kamera különlegessége továbbá a tónusjavító vaku, amely automatikusan állítja be a fényerõt a külsõ fényviszonyoknak megfelelõen, ezzel akár 80 százalékkal javítja a színek minõségét – a szelfik így olyanok lesznek, mintha napfényben vagy profi stúdióban készültek volna.

Mate 10 lite

A készülék hátlapjára 16, illetve 2 megapixeles lencsék kerültek, melyekkel egy új funkciónak („élõkép”) köszönhetõen a statikus fényképeket két másodperces mikro videókkal kelthetjük életre. Az új funkciók között szerepel továbbá a Huawei Beauty 4.0 is, amely a népszerû szelfi készítõ alkalmazásokhoz hasonlóan arcjátékra aktivál különbözõ smink és szépítõ filtereket, azaz, akár virtuálisan ki is sminkeli a felhasználót.

Mate 10 lite

A Mate 10 Lite 5.9 colos, 18:9-es képarányú FullHD kijelzõt, és vékonyabb felsõ és alsó keretet kapott a nagy kijelzõ-készüléktest arány érdekében. Így a képek teljes egészében láthatóak, a felhasználónak szinte moziszerû élményben lehet része a FullView kijelzõnek köszönhetõen. A készülék kialakítása lehetõvé teszi az egykezes használatot, így a felhasználó kényelmesen alkalmazhatja a beépített osztott képernyõ funkciót két alkalmazás egyidejû futtatásakor. A beépített Eye Comfort 2.0 technológia kíméli a szemet, megszûri a kijelzõ 450nm-es kék fényét és automatikusan szabályozza annak fényerejét és színhõmérsékletét is.

Mate 10 lite

A különleges hangzást a gyártó új, ultra-nagy terjedelmû 3D-s audió rendszere, a Histen biztosítja. A Mate 10 Lite a Huawei saját fejlesztésû felhasználói felületével, az Android alapú, machine learninggel támogatott EMUI 7-el fut. Ennek köszönhetõen a készülék képes megjegyezni a felhasználó szokásait és elõre kiszámítja a viselkedését, ezzel megkönnyítve a mindennapi használatot. A készülék gyorsaságáért a 8 magos Kirin 659 processzor felel, ehhez 4 gigabájt RAM és 64 gigabájt tárhely jár, az üzemidõért pedig a nagykapacitású, 3340 mAh akkumulátor felel, amely egyetlen feltöltéssel akár 2 napi használatot tesz lehetõvé.

Mate 10 lite


| | Készülékbemutatók
Weboldalunk sütiket használ. Az oldal böngészésével hozzájárul a sütik használatához.

Pénzügyi partnereink

Regisztráltasd a mobilod! Értesülj újdonságainkról személyre szabottan!

Szeretnél értesülni újdonságainkról személyre szabottan?

Add meg készüléked típusát! Kizárólag a Te mobilodhoz küldünk ajánlatokat újdonságokról és akciókról.

Gyártó megadása: