Mobil Ász Shop Hírlevél 2019 Január  
 
 
 

 

 
 

Megnyitottuk a törzsvásárlói regisztrációt, regisztrálj most azonnali kedvezményekért!

 
 
 

Te is szeretsz kedvezményes áron vásárolni?

Mit szólnál ha elfelejtenénk a kupon kódokat, helyette mindig a legjobb áron juthatnál hozzá a Mobil Ász Shop termékeihez? Most ehhez nem kell mást tenned, mint regisztrálni törzsvásárlói közösségünkbe, majd bejelentkezést követően máris hozzá juthatsz Magyarország legnagyobb mobilkiegészítő kínálatához egyedi, kedvezményes árakon akár a legújabb termékek esetében is. Az egyedi kedvezmények mellett törzsvásárlói fiókoddal ugyanúgy hozzáférsz akciós termékeinkhez is, ugyanazokkal a feltételekkel mint korábban.

 

Milyen kötelezettséggel és előnyökkel jár a törzsvásárlói kedvezmények igénybe vétele?

  • Nincs vásárlási limit, ugyanúgy vásárolhatsz mint korábban, de jobb árakon.
  • 9995 Ft értékű megrendelésedet továbbra is ingyenesen szállítjuk házhoz.
  • Rendelésedet 30000 Ft értékig szállítjuk utánvéttel továbbra is, ha raktárkészletről rendelsz.
  • Ha gyakran vásárolsz, további kedvezményt biztosítunk, erről értesítést küldünk, így érdemes lehet szem előtt tartani a lehetőséget akár vállalati flottákat működtetők vagy akár széles családi körben is.
  • Évente 2 alkalommal kell vásároljál, hogy törzsvásárlói közösségünk tagja maradhass.
 
 
 
 
Regisztrálj a törzsvásárlói közösségbe ide kattintva
 
 
 

Milyen termékeket vásárolhatok törzsvásárlóként kedvezménnyel?

 
 
 

Bármilyen okostelefon, tablet pc, okosóra kiegészítő vásárlásakor már a Mobil Ász Shop-ba történő bejelentkezést követően azonnal a kedvezményes árakat fogod látni webshopunkban, amihez nem fér hozzá csak az, aki elvégezte a törzsvásárlói regisztrációt.

 

Van már Mobil Ász Shop fiókod? Szuper, most másodpercek alatt törzsvásárlói fiókká tudod alakítani már meg lévő mobil ász fiókodat is!

>>> LÉTREHOZOM A TÖRZSVÁSÁRLÓI FIÓKOMAT <<<

 
 
 

Hatalmas, profi, folyamatosan megújuló kínálattal várunk.

 
 
 

Megbízható törésvédelem ütésálló mobiltokkal

Együtt a legkeményebb napokon is! Nem csak hardcore felhasználóknak ajánljuk! ütődés álló, erős védelmet biztosító, többrétegű anyaghasználattal speciálisan formatervezett védőtok kínálatunkkal biztonságban tudhatod készülékedet egy erősebb nap során is. Speciálisan esésre tesztelt védőtok termékeink színes kínálatában mindenki megtalálja az egyéniségéhez megfelelő színt.

Megnézem a kínálatot

 

Maximális kijelzővédelem üvegfóliával

Az általunk forgalmazott mobiltelefon, Tablet PC üvegfólia (Tempered Glass) egy speciálisan edzett, valódi üveg réteget befoglaló kompozit struktúra, mely általában 9H keménységű, ennek köszönhetően még hegyes tárgyakkal, nagy erővel is nehezen megkarcolható bevonatot képez készüléke érintő felületén. Rendkívül magas fényáteresztő rétegszerkezetének köszönhetően a fényvesztesége a nullához konvergál. 

Megnézem a kínálatot

 

Út közben is szem előtt niztonságosan

Út közben is szem előtt tartaná mobil készülékét? Használja ki egy profi autós mobiltelefon tartó, mobil állvány nyújtotta lehetőségeket és maradjon kapcsolatban vagy navigáljon kényelmesen, biztonságosan autó vezetés közben is! Autós mobil tartó, állvány termékeink között több féle megoldást ajánlunk, hogy mindenki megtalálja a számára legkényelmesebb autós mobiltelefon állvány és töltő megoldást utazás közben is. 

Megnézem a kínálatot
 
 
 

Miért most nyitottuk meg a törzsvásárlói regisztrációt?

 
 
 

Folyamatosan dolgozunk a lehetőségeink bővítésén

9 éve dolgozunk a magyarországi piaci környezetnek megfelelő stratégiánk kialakításán, szem előtt tartva a működési költségek és bevételek közti megfelelő egyensúly megteremtésén, ehhez széles körű kapcsolati tőkét, megbízható beszállítói kört, stabil rendszert és állandóan megújulni képes termék kínálatot alakítottunk ki, elérkezve a stabil, állandó kedvezményrendszer beindításának megfelelő időpontjához, így megnyitottuk törzsvásárlói regisztrációs lehetőségünket, közvetlen, kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosítva bárkinek a Mobil Ász Shop kínálatából.

 
 
 

Vállalati ügyfeleinknek kiemelten ajánljuk

 
 
 

Ön vállalati környezetben használná vagy értékesítené termékeinket?

Kiemelt figyelmet kívánunk fordítani azon vállalkozások számára, akik rendszeresen használják vagy akár értékesítenék termékeinket saját ügyfeleik részére, ezért mindenkitől azt kérjük, aki ilyen szándékkal regisztrál törzsvásárlói közösségünkbe, az szándékát jelezze felénk az info@mobilasz.hu email címen is.

 
 
 
 
Regisztrálj a törzsvásárlói közösségbe ide kattintva
 
 
 
  Ügyfélszolgálat   Feliratkozás  

Három Ász Média Kft.

Mobil Ász Shop

1238 Budapest, Grassalkovich út 134.
E-mail: info@mobilasz.hu
www.mobilasz.hu