Egyedi mobiltelefon tokok, fényképes mobiltokok - Hírek, információk a Mobil Ász Shop világából - www.mobilasz.hu

Egyedi mobiltelefon tokok, fényképes mobiltokok


Partner együttmûködés keretei között a mobiltoktervezo.hu és a Mobil Ász Shop azon dolgozik, hogy minden elérhetõ alapanyaggal rendelkezõ mobil készülékhez a jövõben elérhetõ legyen bármilyen, egyedi mintázattal ellátott mobiltelefon tok, egyedi mobil hátlap vagy akár az ügyfelek igényei alapján egyedi mintával elkészített notesz tok is.

Mostani cikkünkben bemutatjuk a mobiltoktervezo.hu online egyedi mobiltok készítõ alkalmazás mûködését. 

Egyedi mobiltokok

Mire lesz szükségünk? Kelleni fog a tervezéshez egy nagyobb felbontású fotó a minél kiválóbb minõségû végeredmény érdekében. Esetünkben egy az interneten fellelt 1600 x 1000 pixeles képet fogunk felhasználni az egyedi mobiltok elkészítéséhez. Nagyon fontos még a legelején megállapítanunk, hogy pontosan milyen mobil készülékünk van, amelyre el szeretnénk készíteni az egyedi telefon tokot, mert bár sokan nem tudják, de még pl. nem elegendõ azzal tisztában lennünk, hogy Huawei P9 készülékünk van, fontos pontosítani, hogy annak három változata (P9, P9 lite, P9 Plus) közül melyik a miénk, amelyhez az egyedi telefon tokot el szeretnénk készíteni. Esetünkben egy Huawei P9 Plus készülékre fogom elkészíteni az egyedi telefon tokot, ennek megfelelõen a lépések a következõek:

 1. válasszuk tehát ki a huawei készülékek eléréséhez a HUAWEI menüpontot
 2. Egyedi Huawei mobiltokok

 3. ha ez meg van nincs más teendõ mint kiválasztani a készülék listáról a P9 Plus-t
 4. Egyedi Huawei P9 Plus mobiltokok

 5. ezt követõen meg is jelenik nekünk egy új ablakban a Huawei P9 Plus egyedi mobil hátlap elkészítéséhez szükséges szerkesztõfelület, amellyel az alábbi lehetõségeket kapjuk az egyedi mobiltok elkészítéséhez:
  1. egyedi háttérszín kiválasztása színskáláról
  2. háttérkép kiválasztása galéria gyûjteménybõl
  3. egyedi szöveg hozzáadása különbözõ betûtípusokkal, színekkel
  4. egyszerû grafikák, ikonok hozzáadása gyûjteménybõl
  5. saját fotó feltöltésével egyedi mobiltok elkészítése

Huawei P9 Plus egyedi tok

Fenti lehetõségeinkbõl most a saját fényképpel való egyedi mobiltelefon tok elkészítését teszteljük, ehhez mindössze annyit kell tennünk, hogy feltallózzuk az általunk választott képet.

Huawei P9 Plus egyedi tok terv

Ha sikerült beállítanunk a fénykép számunkra megfelelõ pozícióját a telefon tokon és minden rendben találunk, akkor nincs más dolgunk mint a terméket kosárba helyezni, majd egy megszokott webáruház megrendelõ lapot kitöltve az egyedileg tervezett saját mobiltokunk könnyedén megrendelhetõ, ahogy szlogen is mondja, nincs más dolgod mint:

 1. fotózz
 2. szerkessz
 3. rendeld meg

| | Napi aktuális

Pénzügyi partnereink

Erste bank
Erste Bank
PayPal
PayPal - a Biztonságos fizetési mód
Barion
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma:H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jut el.
Regisztráltasd a mobilod! Értesülj újdonságainkról személyre szabottan!

Szeretnél értesülni újdonságainkról személyre szabottan?

Add meg készüléked típusát! Kizárólag a Te mobilodhoz küldünk ajánlatokat újdonságokról és akciókról.

Gyártó megadása: