Egyedi mobiltelefon tokok, fényképes mobiltokokEgyedi mobiltelefon tokok, fényképes mobiltokok

Egyedi mobiltelefon tokok, fényképes mobiltokok


Partner együttműködés keretei között a mobiltoktervezo.hu és a Mobil Ász Shop azon dolgozik, hogy minden elérhető alapanyaggal rendelkező mobil készülékhez a jövőben elérhető legyen bármilyen, egyedi mintázattal ellátott mobiltelefon tok, egyedi mobil hátlap vagy akár az ügyfelek igényei alapján egyedi mintával elkészített notesz tok is.

Mostani cikkünkben bemutatjuk a mobiltoktervezo.hu online egyedi mobiltok készítő alkalmazás működését. 

Egyedi mobiltokok

Mire lesz szükségünk? Kelleni fog a tervezéshez egy nagyobb felbontású fotó a minél kiválóbb minőségű végeredmény érdekében. Esetünkben egy az interneten fellelt 1600 x 1000 pixeles képet fogunk felhasználni az egyedi mobiltok elkészítéséhez. Nagyon fontos még a legelején megállapítanunk, hogy pontosan milyen mobil készülékünk van, amelyre el szeretnénk készíteni az egyedi telefon tokot, mert bár sokan nem tudják, de még pl. nem elegendő azzal tisztában lennünk, hogy Huawei P9 készülékünk van, fontos pontosítani, hogy annak három változata (P9, P9 lite, P9 Plus) közül melyik a miénk, amelyhez az egyedi telefon tokot el szeretnénk készíteni. Esetünkben egy Huawei P9 Plus készülékre fogom elkészíteni az egyedi telefon tokot, ennek megfelelően a lépések a következőek:

 1. válasszuk tehát ki a huawei készülékek eléréséhez a HUAWEI menüpontot
 2. Egyedi Huawei mobiltokok

 3. ha ez meg van nincs más teendő mint kiválasztani a készülék listáról a P9 Plus-t
 4. Egyedi Huawei P9 Plus mobiltokok

 5. ezt követően meg is jelenik nekünk egy új ablakban a Huawei P9 Plus egyedi mobil hátlap elkészítéséhez szükséges szerkesztőfelület, amellyel az alábbi lehetőségeket kapjuk az egyedi mobiltok elkészítéséhez:
  1. egyedi háttérszín kiválasztása színskáláról
  2. háttérkép kiválasztása galéria gyűjteményből
  3. egyedi szöveg hozzáadása különböző betűtípusokkal, színekkel
  4. egyszerű grafikák, ikonok hozzáadása gyűjteményből
  5. saját fotó feltöltésével egyedi mobiltok elkészítése

Huawei P9 Plus egyedi tok

Fenti lehetőségeinkből most a saját fényképpel való egyedi mobiltelefon tok elkészítését teszteljük, ehhez mindössze annyit kell tennünk, hogy feltallózzuk az általunk választott képet.

Huawei P9 Plus egyedi tok terv

Ha sikerült beállítanunk a fénykép számunkra megfelelő pozícióját a telefon tokon és minden rendben találunk, akkor nincs más dolgunk mint a terméket kosárba helyezni, majd egy megszokott webáruház megrendelő lapot kitöltve az egyedileg tervezett saját mobiltokunk könnyedén megrendelhető, ahogy szlogen is mondja, nincs más dolgod mint:

 1. fotózz
 2. szerkessz
 3. rendeld meg

 Kapcsolódó videók:


| | Napi aktuális
Ugás a lap tetejére