Üdvözlünk a Mobil Ász Shop mobiltok, mobiltelefon, tablet pc és okosóra tartozék webáruházban!

E-PIC egyedi mobiltok | Mobil Ász Shop

TÁJÉKOZTATJUK ÜGYFELEINKET!
Üzletünk 2020.03.15-tól a koronavírus helyzetre való tekintettel bizonytalan ideig zárva tart. Termékeink házhoz szállítással továbbra is megvásárolhatóak.

Készülék szűrő

* készülék neve szerint

Készülék típus szerint

* amihez keresünk, típus és márka szerint

Típus szűrő

* amilyet keresünk

E-pic környezetbarát egyedi szilikon védőtok kollekcióBemutatjuk az E-pic egyedi gyártású mintás szilikon védőtokok kínálatát

Az E-pic választékos mintázatú mobiltelefon szilikon védőtok kínálatot tesz elérhetővé a legnépszerűbb modellekhez, amely nem csak mintázatában egyedi ajánlat a mobilkiegészítők piacán, hanem környezettudatos, környezetbarát termékeket tesz elérhetővé egyedülálló módon, mivel a megrendelt termékek nem kerülnek készletre gyártásra, nyilvánvalóan selejt hulladékként terhelve környezetünket, ezzel szemben az E-pic project keretében a megrendelt termékek kizárólag neked kerülnek legyártásra, Magyarországon, ezzel a zöld ajánlattal minimalizálva a felesleges hulladék termelést.

Minden E-pic szilikon védőtok rugalmas védelmet jelent a mindennapok során készüléked karcolódásaival szemben, emellett egyedi megjelenést, külsőt kölcsönöz mobilodnak, a változatos minta kínálatban mindenki megtalálja az egyéniségéhez illőt.

Válaszd te is az E-pic zöld, környezetbarát és divatos ajánlatát!


Rendezés:

A termék bekerült a kosaradba!