A mobiltelefon, okostelefon, kiegészítő, tartozék, tok webáruház. Telefon, Tablet PC kiegészítők, tartozékok raktárról. Mobil tok, tablet tok, flip tok, notesz tok, szilikontok, telefontok és tablet tartó, védőfólia, üvegfólia.

Blackberry DTEK50, Carbon Grey - Mobil Ász Shop - www.mobilasz.hu

Blackberry DTEK50, Carbon Grey

Blackberry DTEK50, Carbon Grey
Visszajelzés: 0 db
Gyártó: BlackBerry

További BLACKBERRY termékek

 • Cikkszám: 85261
 • Gyári Szám: ACC-85261
 • Anyaga: -
 • Garancia: 24 hónap
 • Feltételek
 • Raktárkészlet:
  Csak rendelésre (2-4 hét)

FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK
Csomagküldéssel:
  Online bankkártya
  PayPal
  Előre utalás
Személyes átvétel üzletünkben:
  Előre utalás
Ingyen visszük házhoz!
Bruttó ár: 124899 Ft

Mobiltelefon készülék, Blackberry DTEK50, Carbon Grey, kártyafüggetlen

Az Android Marshmallow 6.0 verziójával felszerelt DTEK50 a BlackBerry egyedülálló biztonságát, adatvédelmét és hatékonysáságát kombinálja az Android teljes érintésvezérléses designjával. A készülék ideális vállalati flotta kiépítésére is, valamint a fogyasztók számára is elérhetõ árszintet képvisel.

"Vásárlóink adatvédelmét komolyan vesszük. Ezért vagyunk büszkék arra, hogy a legújabb androidos okostelefonunkba beépítettük az összes biztonsági és adatvédelmi funkciót. A DTEK50 egyesíti a BlackBerry híres, egyedülálló biztonsági és adatvédelmi tulajdonságait az Android gazdag ökorendszerével" – mondta Ralph Pini operatív igazgató, a BlackBerry készülék üzletágának vezetõje. "A DTEK50 továbbbõvíti a BlackBerry biztonságos okostelefon-választékát, a vásárlóink számára választási lehetõséget nyújt, különbözõ árszinten, mind BlackBerry 10-es, mind androidos platformon."

Élvonalban az Android-biztonság

Androidos okostelefont használók között végzett friss kutatásban1 a BlackBerry azt találta, hogy 50 százalék szerint az okostelefonja mérsékelten biztonságos, azonban a biztonsági félelmek dacára, az Android felhasználók egyhatoda nem tud az Android biztonsági frissítéseirõl (javítócsomagjairól).

"Az okostelefonokat érintõ növekvõ kiberbûnözés közepette a felhasználókban tudatosítani kell, hogy féltett személyes adataik – lakcímük, bankinfóik, gyerekeik fényképe – a személyes készülékeiken kockázatnak vannak kitéve. Éjszakára senki sem hagyná nyitva a lakása ajtaját. Olyan okostelefont használni, amely az adatvédelmet nem veszi komolyan, hasonló veszélyforrást jelent, " – mondja David Kleidermacher, a BlackBerry biztonsági igazgatója. "A vállalkozások számára ugyanilyen fontos, hogy a mobilkommunikációs rendszerük minden pontján, az eszközöktõl a hálózatig és a szerverekig, védjék érzékeny adataikat a kibertámadásokkal szemben.”

A DTEK50 tervezésekor figyelembe vették a mai biztonsági és adatvédelmi igényeket, hogy a készüléket az androidos felhasználók kompromisszumok nélkül tudják használni. Az okostelefonok különbözõ módszerek által, mint rosszindulatú appok, scareware figyelmeztetések és nem biztonságos WI-FI kapcsolatok, növekvõ mértékben célpontjai a kibertámadásoknak. A BlackBerry androidos okostelefonjai, beleérte a DTEK50-t és a PRIV-t, egyedülálló, beépített hardware-biztonsággal rendelkeznek.

A DTEK50 titkosítja a felhasználó összes adatát, beleértve a kritikus üzleti és személyes adatokat, mint például képeket, videókat és elérhetõségeket. Kártékony programok elleni védelem is be van építve a háttérmentési, törlési és visszaállítási képességgel együtt. Kiegészítõ szoftverek nyújtanak lehetõséget a felhasználó számára, hogy ellenõrizze, mely appok érhetik el a személyes adatait vagy a készülék olyan eszközeit, mint a mikrofon vagy a kamera.

A BlackBerry ugyanazon a napon nyújtja a biztonsági frissítéseket (a biztonsági foltozást szolgáló javítócsomagokat), amelyen a Google hivatalos információt közöl róluk, ezzel szemben számos népszerû androidos márka hackertámadás kockázatának teszi ki a felhasználó privát adatait azáltal, hogy késlekedik a biztonsági frissítésekkel.

A DTEK50 jellemzõi, amelyek az egyik legbiztonságosabb androidos okostelefonná teszik az új készüléket a következõk: 

 • Gyors biztonsági javítás: a BlackBerry tartja a rekordot a biztonsági javítások gyorsasága terén, magasra helyezve a lécet az incidenskezelésben és a foltozás-menedzsmentben.
 • a BlackBerry tartja a rekordot a biztonsági javítások gyorsasága terén, magasra helyezve a lécet az incidenskezelésben és a foltozás-menedzsmentben.
 • DTEK™ BlackBerry App: a felhasználók számára lehetõvé teszi az operációs rendszer és az appok automatikus monitorozását, hogy tudják, a privát adataik mikor kerülhetnek veszélybe, és lépéseket tehessenek a védelmük javítása érdekében. A DTEK app nyomon követi az alkalmazásokat is, és figyelmezteti Önt, ha valaki: képet vagy videót készít a tudta nélkül, bekapcsolja a mikrofonját, üzenetet küld, vagy az elérhetõségeihez vagy földrajzi helyzetéhez akar hozzáférni.
 • a felhasználók számára lehetõvé teszi az operációs rendszer és az appok automatikus monitorozását, hogy tudják, a privát adataik mikor kerülhetnek veszélybe, és lépéseket tehessenek a védelmük javítása érdekében. A DTEK app nyomon követi az alkalmazásokat is, és figyelmezteti Önt, ha valaki: képet vagy videót készít a tudta nélkül, bekapcsolja a mikrofonját, üzenetet küld, vagy az elérhetõségeihez vagy földrajzi helyzetéhez akar hozzáférni.
 • A hardvernél kezdõdik a biztonság: a BlackBerry gyártási eljárása során olyan saját technikát alkalmaz, amely a biztonságot a kezdettõl fogva elõtérbe helyezi. Így minden DTEK50 okostelefon processzora egyedi biztonsági kulcsokkal rendelkezik, melyek eltávolíthatatlanok és megváltoztathatatlanok.
 • a hardveres kulcsokra építve a DTEK50 biztonságos bootolási láncsora minden betöltõdési lépcsõfoknál leellenõrzi, hogy a következõ komponens teljesen ép, így biztosítva, hogy az utolsó újraindítás óta nem módosították a készülék szoftverét.
   a BlackBerry gyártási eljárása során olyan saját technikát alkalmaz, amely a biztonságot a kezdettõl fogva elõtérbe helyezi. Így minden DTEK50 okostelefon processzora egyedi biztonsági kulcsokkal rendelkezik, melyek eltávolíthatatlanok és megváltoztathatatlanok.
 • Biztonságos bootolási eljárás: a hardveres kulcsokra építve a DTEK50 biztonságos bootolási láncsora minden betöltõdési lépcsõfoknál leellenõrzi, hogy a következõ komponens teljesen ép, így biztosítva, hogy az utolsó újraindítás óta nem módosították a készülék szoftverét.
 • a hardveres kulcsokra építve a DTEK50 biztonságos bootolási láncsora minden betöltõdési lépcsõfoknál leellenõrzi, hogy a következõ komponens teljesen ép, így biztosítva, hogy az utolsó újraindítás óta nem módosították a készülék szoftverét.
 • Megerõsített androidos operációs rendszer: a BlackBerry kiegészítõ biztonsági foltozásokat, javított véletlen számgenerálást, címtartomány generálást és tanúsítványrögzítést nyújt, nehezebbé téve a támadók számára a készülék célbavételét applikáció/rendszer memória túlterhelése által.
 • lopás ellen védi privát adatait, például a fényképeket vagy banki adatokat
   a BlackBerry kiegészítõ biztonsági foltozásokat, javított véletlen számgenerálást, címtartomány generálást és tanúsítványrögzítést nyújt, nehezebbé téve a támadók számára a készülék célbavételét applikáció/rendszer memória túlterhelése által.
 • FIPS 140-2-nek kompatibilis teljes lemez titkosítás: lopás ellen védi privát adatait, például a fényképeket vagy banki adatokat
 • lopás ellen védi privát adatait, például a fényképeket vagy banki adatokatA meghajtó-titkosítás minden androidos BlackBerry készülék esetén gyárilag be van kapcsolva.

Munkára kész

A DTEK50 egyesíti a világ egyik legbiztonságosabb okostelefonját a BlackBerry vállalati megoldásaival azért, hogy olyan nagy teljesítményû készüléket nyújtson, amely segítséget jelent a napi munkavégzésben.. A kulcsjellemzõk a következõk:  

 • Android™ for Work and Google Play™ for Work: lehetõvé teszi vállalati környezetbe való gyors, egyszerû és biztonságos integrálást, ugyanúgy, mint számos üzleti és IT app egyszerû elérését.
 • lehetõvé teszi vállalati környezetbe való gyors, egyszerû és biztonságos integrálást, ugyanúgy, mint számos üzleti és IT app egyszerû elérését.
 • A vállalati mobilkommunikáció teljes körû támogatása: a DTEK50 támogatja a BlackBerry saját mobilmenedzsment-platformját, a BES12-t és a teljes körû mobilbiztonságot és hatékonyságot nyújtó megoldásainak csomagját, ami a következõket foglalja magába: BlackBerry WatchDox biztonságos fájlmegosztás, Good Work vállalati e-mail és együttmûködési rendszer, BlackBerry Strong Authentication virtuális magánhálózati (VPN) megoldás, SecuSUITE for Enterprise biztonságos hang- és azonnali üzenetküldõ kommunikáció, BBM Protected titkosított üzenetküldés.
 • a DTEK50 támogatja a BlackBerry saját mobilmenedzsment-platformját, a BES12-t és a teljes körû mobilbiztonságot és hatékonyságot nyújtó megoldásainak csomagját, ami a következõket foglalja magába: BlackBerry WatchDox biztonságos fájlmegosztás, Good Work vállalati e-mail és együttmûködési rendszer, BlackBerry Strong Authentication virtuális magánhálózati (VPN) megoldás, SecuSUITE for Enterprise biztonságos hang- és azonnali üzenetküldõ kommunikáció, BBM Protected titkosított üzenetküldés.

A célnak megfelelõ kialakítás

A DTEK50, a BlackBerry valaha volt legvékonyabb készüléke, az egyik legjobb androidos BlackBerry, mely azzal a céllal jött létre, hogy a felhasználók hatékonyságát és válaszadási készségét javítsa, egyben ötvözze a biztonságot az intelligens kialakítással. A fontosabb jellemzõk a következõk: 

 • BlackBerry intelligens billentyûzet: a DTEK50-t okosbillentyûzettel látták el, amely tanul a felhasználótól, javítja a gépelés pontosságát és a gyorsaságát. A gépelés során javaslatot nyújt szavak használatára, és három nyelvig lehetõvé teszi, hogy a felhasználó automatikusan váltson közöttük a gyorsabb beszélgetés céljából.
 • a DTEK50-t okosbillentyûzettel látták el, amely tanul a felhasználótól, javítja a gépelés pontosságát és a gyorsaságát. A gépelés során javaslatot nyújt szavak használatára, és három nyelvig lehetõvé teszi, hogy a felhasználó automatikusan váltson közöttük a gyorsabb beszélgetés céljából.
 • BlackBerry Hub: ez a beérkezõ üzenetek egységesített postaládja, amely segítségével minden üzenet egy helyre vonható össze, legyen szó e-mailrõl, naptárról, ismerõsök címjegyzékérõl, vagy telefonhívásokról.
 • ez a beérkezõ üzenetek egységesített postaládja, amely segítségével minden üzenet egy helyre vonható össze, legyen szó e-mailrõl, naptárról, ismerõsök címjegyzékérõl, vagy telefonhívásokról.
 • Testreszabható BlackBerry gyorsbillentyû: a kényelmi funkciót ellátó gyorsbillentyû lehetõvé teszi, hogy Ön egyetlen gombnyomással elérhesse a kedvenc alkalmazásait.
 • a kényelmi funkciót ellátó gyorsbillentyû lehetõvé teszi, hogy Ön egyetlen gombnyomással elérhesse a kedvenc alkalmazásait.
 • Ragyogó kijelzõ: a DTEK50 5,2 colos, Full HD-és kijelzõvel készül, amely 16 millió színárnyalat megjelenítésére képes. A karcálló üvegbõl készült képernyõ olyan speciális oleofób (olajat, zsiradékot taszító) bevonattal van ellátva, amely megfelelõ védelmet nyújt az ujjlenyomatok és az érintõkijelzõ „elmaszatolódása” ellen.
 • a DTEK50 5,2 colos, Full HD-és kijelzõvel készül, amely 16 millió színárnyalat megjelenítésére képes. A karcálló üvegbõl készült képernyõ olyan speciális oleofób (olajat, zsiradékot taszító) bevonattal van ellátva, amely megfelelõ védelmet nyújt az ujjlenyomatok és az érintõkijelzõ „elmaszatolódása” ellen.
 • Bõvíthetõ memória: A DTEK50 memóriája micro SD kártyákkal megfizethetõ áron, a készülék mûködése közben („hot swap”) akár 2 TB kapacitásúra bõvíthetõ.
 • A DTEK50 memóriája micro SD kártyákkal megfizethetõ áron, a készülék mûködése közben („hot swap”) akár 2 TB kapacitásúra bõvíthetõ.
 • Káprázatos kamera: a DTEK50 okostelefont úgy tervezték, hogy a 8 megapixeles elõoldali, illetve a 13 megapixeles hátoldali kamerával a felhasználók professzionális kivitelû fotókat készíthessenek. A kamerák automatikus élességállítási, azaz Phase Detection Auto Focus funkciója és a dupla LED-es vakuja lehetõvé teszi, hogy a kamera gyorsan fókuszáljon, így a felhasználó akár gyenge fényerõ mellett is éles, valósághû fotókat készíthessen.
 • a DTEK50 okostelefont úgy tervezték, hogy a 8 megapixeles elõoldali, illetve a 13 megapixeles hátoldali kamerával a felhasználók professzionális kivitelû fotókat készíthessenek. A kamerák automatikus élességállítási, azaz Phase Detection Auto Focus funkciója és a dupla LED-es vakuja lehetõvé teszi, hogy a kamera gyorsan fókuszáljon, így a felhasználó akár gyenge fényerõ mellett is éles, valósághû fotókat készíthessen.
 • Kijelzõ méret :
  5,2 "
 • Kijelzõ típus :
  IPS LCD HD
 • Kijelzõ felbontás :
  1920 x 1080
 • Chipset :
  Qualcomm MSM8952 Snapdragon 617
 • CPU :
  Quad-core 1.5 GHz Cortex-A53/Quad-core 1.2 GHz Cortex-A53
 • GPU :
  Adreno 405
 • Belsõ memória (ram) :
  3 GB
 • Belsõ tárhely (rom) :
  16 GB
 • Memóriakártya :
  microSD, 256 GB-ig bõvíthetõ
 • Hátlapi kamera :
  13 MP
 • Elõlapi kamera :
  8 MP
 • Videó felbontás :
  1080p@30fps
 • Hálózati frekvencia (2G) :
  GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
 • Hálózati frekvencia (3G) :
  HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100
 • Hálózati frekvencia (4G) :
  LTE 700 / 800 / 900 / 1800 / 1900 / 2100 / 2600
 • Wi-Fi :
  802.11 b/g/n
 • Adat/töltõ csatlakozó :
  MicroUSB 2.0
 • NFC :
  Igen
 • Bluetooth :
  v4,2
 • Operációs rendszer :
  Android OS, v6.0 (Marshmallow)
 • Elsõdleges SIM foglalat :
  NanoSIM
 • Dual SIM :
  Nem
 • Rádió :
  Igen
 • GPS :
  Igen
 • Akkumulátor :
  2610 mAh
 • 3.5mm jack csatlakozó :
  Igen
 • Magasság :
  147 mm
 • Szélesség :
  72,5 mm
 • Vastagság :
  7,4 mm
 • Súly :
  135 g
 • Megjelenés ideje :
  2016, Július
 • Telefon színe :
  Grafitszürke


Anyaga: -
Cikkszám: 85261
Gyári szám: ACC-85261
Márka: BlackBerry

Partner ajánlat

Tervezd meg saját egyedi mobiltokod otthonról kényelmesen a mobiltoktervezo.hu segítségével!

Cimkék

A termék az alábbi készülékekkel kompatibilis (1 db)

Készleten - Beszállítói raktár

Az ilyen termékek beszállítói készleten érhetőek el, ezen termékeket átlagosan 1-3 munkanapon belül tudjuk szállítani, pontosabb információt a rendelés visszaigazolásakor tudunk adni.

Készleten - Boltban

Az ilyen termékek saját készleten érhetőek el, ezért visszaigazolást követően 1-2 munkanapon belül tudjuk szállítani, vagy azonnal átvehetőek üzletünkben.

Jelenleg nem elérhető

Az ilyen termékek jelenleg hiánycikként szerepelnek a beszállítói kínálatokban, ezért rendelést átmenetileg nem tudunk felvenni rájuk.

Érkezik: megadott dátumon

Az ilyen termékek beszerzését már elindítottuk, ennek megfelelően a kiírt dátum a várható raktárra érkezés dátuma, amely nem azonos a rendelés esetén történő várható kiszállítás dátumával, az ettől a bevételezési, raktári folyamatok függvényében eltérhet.

Bevételezés alatt

Az ilyen termékek egy nagyobb áruszállítmány részeként már megérkeztek raktárunkba, de míg az áruszállítmány nem kerül feldolgozásra nem tudjuk kiadni őket.

Csak rendelésre

Az ilyen termékek kifejezetten csak az Ön rendelése alapján kerülnek megrendelésre, így a várható szállítási idő 2-4 hét lehet átlagosan, pontosabb információt a visszaigazoláskor minden esetben adunk, illetve a termék adatlapokra is kiírtuk az előzetesen kalkulálható raktárra érkezési dátumokat az estek többségében.

Az ilyen termékek megrendelésére minden esetben előreutalással van lehetőség, amely megtehető belföldi magyar forintszámlára történő átutalással díjbekérő alapján vagy bankkártyás fizetéssel, melyekhez minden esetben a visszaigazolást követően külön küldjük ki a szükséges információkat miután meggyőződtünk róla, hogy a megrendeléssel minden renbden van.

Kapcsolódó letöltések


Szállítási költségek


Ingyenes szállítás 6995 Ft-tól Kiszállítás 6995 Ft-tól: ingyenes
Kiszállítás előre utalással 699 Ft Kiszállítás előre utalással 6995 Ft érték alatt: 699 Ft
Személyes átvétel budapesti üzletünkben Személyes átvétel Budapesten: ingyenes

Tetszik a termék? Mondd el róla ismerőseidnek!Értékelések


A termék általános értékelése:

Visszajelzés: 0 db
Átlagos értekelés: 0.00/5

Sajátja vagy használta a terméket?

Értékelje és mondja el véleményét a termékről

Az értékelés elküldésével elfogadja a https://www.mobilasz.hu/ értékelésekre vonatkozó szabályzatát.
Értékelés írásához kérem jelentkezzen be:    Bejelentkezés

Blackberry DTEK50, Carbon Grey vélemények

Visszajelzés: 1 db  Átlagos értekelés: 0.00/5
Személyes átvétel budapesti üzletünkben Személyes átvétel Budapesten
Ingyenes szállítás 6995 Ft-tól Ingyenes szállítás 6995 Ft-tól
14 napos pénzvisszafizetési garancia 14 napos visszafizetési garancia
8 éve folyamatosan elérhető 8 éve folyamatosan elérhető

 Hasonló termékek

 • Blackberry DTEK60, Earth Silver204899 Ft
  Ingyen visszük házhoz!
  Blackberry DTEK60, Earth Silver
  Visszajelzés: 0 db

  • Cikkszám: 85299
  • Gyári Szám: ACC-85299
  • Anyaga: -
  • Raktárkészlet:
   Csak rendelésre (2-4 hét)
 • Blackberry DTEK50, Carbon Grey124899 Ft
  Ingyen visszük házhoz!
  Blackberry DTEK50, Carbon Grey
  Visszajelzés: 0 db

  • Cikkszám: 85261
  • Gyári Szám: ACC-85261
  • Anyaga: -
  • Raktárkészlet:
   Csak rendelésre (2-4 hét)

Pénzügyi partnereink

Erste bank
Erste Bank
PayPal
PayPal - a Biztonságos fizetési mód
Regisztráltasd a mobilod! Értesülj újdonságainkról személyre szabottan!

Szeretnél értesülni újdonságainkról személyre szabottan?

Add meg készüléked típusát! Kizárólag a Te mobilodhoz küldünk ajánlatokat újdonságokról és akciókról.

Gyártó megadása: