Facebook Pixel
Üdvözlünk a Mobil Ász Shop mobiltok, mobiltelefon, tablet pc és okosóra tartozék webáruházban! Online nyitva várunk a hét minden napján!

Biztonságos visszáru küldés? Elállási jog? Hogyan alakul a járványveszély alatt? | Mobil Ász Shop Blog

Biztonságos visszáru küldés? Elállási jog? Hogyan alakul a járványveszély alatt?

Biztonságos visszáru küldés? Elállási jog? Hogyan alakul a járványveszély alatt?

Tippek | Zsolt | 2020-03-17 12:30:46

Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy miként alakul az elállási jog gyakorlási lehetősége a webáruházakban történő vásárlásokat illetően a járványveszély ideje alatt. A Mobil Ász Shop is mérlegre tette a logikusan felmerülő kérdéseket, nyilván célszerű betartani a törvényben előírt határidőket a megfelelő visszáru kezelés érdekében, de a járvány terjedésének megakadályozása érdekében megértjük és segíteni kívánjuk azt is, hogy visszáru küldése esetén se kelljen a postahivatlokban sorban állnia senkinek, hiszen ezzel is megnő a fertőzés veszélyének kockázata, mivel ebben a helyzetben a legjobb amit tehetünk, az az, hogy amikor csak tudunk otthon maradunk. A Mobil Ász Shop rugalmas lehetőséget kínál a járványveszély időszaka alatt az ilyen jellegű problémák kezelésére, két szolgáltatás segítségével:

1. Csomagcsere

Amennyiben téves rendelés történik, lehetőség van a megfelelő termék értékegyeztetéssel történő kicserélésére, oly módon, hogy futárunk kiszállítja a kiválasztott csere terméket és a korábban megvásárolt árut átveszi és vissza szállítja részünkre. 

A csomagcsere szolgáltatás díja: bruttó 2500 Ft

2. Visszáru küldés, elállási jog gyakorlása futárunkon keresztül

Amennyiben el kíván állni a megvásárolt termék vételétől, erre a továbbiakban is lehetőség van 14 napon belül a törvényi előírásoknak megfelelően, ezt a folyamatot kívánjuk elősegíteni, futárunk segítségével, amennyiben szándékát jelzi felénk, az esetben futárunk elmegy Önhöz a visszáruzni kívánt termékért.

A biztonságos visszáru kezelés díja: bruttó 999 Ft

Mindkét szolgáltatásunk igénybevétele esetén kérjük a visszárut alaposan becsomagolva átadni a kiérkező futár részére, hogy ne sérülhessen meg amíg vissza érkezik hozzánk, nem elegendő egy zacskóban, a saját csomagolásában, pl. dobozában a futárnak átnyújtani, mivel mi sem így kézbesítjük senkinek. A visszáru kezelés díját előre kell fizetni elektronikusan, készpénz mentesen, amelyhez minden esetben díjbekérő kerül kiállításra ami alapján lehetséges banki átutalással vagy PayPal bankkártyával a szolgáltatás díjának rendezése.

Bármilyen kérdés vagy a szolgáltatás igénybe vételéhez fordulj bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz:

https://www.mobilasz.hu/shop/contact


Cimkék


Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel!Hirdetés


Tibi bácsi ajánlata

Kövess minket a Facebookon is
Iratkozz fel hírlevelünkre

Gyártó megadása: