Készleten lévő termékeink, utánvételes rendelés esetén még átvehetőek Ünnepek előtt.

Készülék gyártók

A legújabbak

Huawei Enjoy 10

Huawei Enjoy 10s

Huawei nova 5z

Huawei Y9s

HUAWEI Honor 20 lite (For China Market)

HUAWEI Honor 9X (For Global Market)

HUAWEI Mate 20 X 5G

HUAWEI Mate 20 X

SAMSUNG SM-A707F Galaxy A70s

HUAWEI Mate 30 RS Porsche Design

HUAWEI Mate 30 Pro 5G

HUAWEI Mate 30 Pro

HUAWEI Mate 30 5G

HUAWEI Mate 30

HUAWEI Enjoy 10 Plus

HUAWEI Honor Play 3e

HUAWEI Honor Play 3

SAMSUNG SM-A207F Galaxy A20s

SAMSUNG SM-A908F Galaxy A90 5G

SAMSUNG SM-M307F Galaxy M30s

Gyors, egyszerű kapcsolatot keres mobil készüléke és számítógépe között? Jó lenne egy praktikus USB töltő megoldás készülékének? De mi az az USB és milyen mobiltartozék van hozzá? A forgalomban lévő mobiltelefon, tablet pc, okosóra és a legtöbb GPS készülék esetében a töltés és adatátvitel egyaránt megvalósítható egyetlen USB töltő kábel segítségével, melyet egy gyors mozdulattal csatlakoztathatunk szinte bármilyen USB aljzattal szerelt mobiltelefon, tablet pc, okosóra hálózati vagy autós töltőhöz és akár számítógéphez, laptophoz és az eszközök nagy többsége már készen is áll az adatok átvitelére, miközben már tölti is mobil készülékének akkumulátorát. Válogass kedvedre a telefon shop USB töltő és adatátviteli kábel, adatkábel telefontartozék termékei közül, építs ki gyors és praktikus adatkapcsolatot mobil készüléked és számítógéped között! Termékeink között megtalálod a legújabb Xiaomi, Samsung, Huawei és még sok egyéb más márka mobiltelefon, tablet pc, okosóra és egyéb mobil készülékhez tartozó kábeleket.

Szín szerinti szűrés

Arany tartozékok Átlátszó tartozékok Barna tartozékok Bézs tartozékok Bordó tartozékok Ezüst, szürke tartozékok Fehér tartozékok Fekete tartozékok Kék tartozékok Lila tartozékok Narancs tartozékok Piros tartozékok Rózsaszín tartozékok Sárga tartozékok Zöld tartozékok 

 Tökéletes kapcsolat mobiltelefon, tablet pc, okosóra és számítógéped között egy erre a célra fejlesztett telefontartozék segítségével

Legyen szó Huawei, Samsung, Xiaomi készülékekről, egy USB kábel, tökéletes tartozék lesz mobiltelefon, tablet pc és okosóra készülékednek egyaránt.

Aladár ajánlja:

Okosóra tartozék
Samsung tartozék
Huawei tartozék

Aladár tudja, hogy a gyors, praktikus kábelkapcsolat életmentő lehet, nem csak mobiltelefon készülékének lemerülése esetén, de akár a családi fotók, videók, kedvenc zenék és filmek a mobiltelefon és számítógépe közötti másolásához is ezért az adat és töltő kábel egy olyan mobiltartozék, amit mindenhova magával visz, ahol szóba jöhet a mobiltelefon használat.

Aladár tudja, hogy egy profi telefon shop kínálatában nem csak mobiltok, védőfólia és üvegfólia, hanem minden más praktikus mobiltartozék elérhető kell legyen, így a MobilÁsz telefon shop termékfelelőseként széles körben gondoskodik mobiltelefon, tablet pc és okosóra készülékek adat és töltő kábel kiegészítő termékeinek elérhetőségéről, hiszen míg egy Samsung mobiltelefon védőfólia megvédi az érntőképernyőt, egy Huawei mobiltok megóvja a telefon házát a sérülésektől, de ugyanúgy egy okosóra védőfólia is megóvja a számlapot megjelenítő kijelzőt, addig egy adatkábel könnyebbé teszi a hsználatot, a képek, zenék és videók másolásának meggyorsításával.

Szinte minden Samsung, Xiaomi, Huawei és egyéb gyártmányú mobiltelefon, tablet pc és okosóra készülékhez találunk a MobilÁsz telefon shop kínálatában megfelelő töltő és adatkábeleket, legyen szó miniUSB, micros USB, type-c csatlakozású USB kábelekről, mindegyik típushoz elérhető kedvezőbb árú utángyártott és csúcs mniőségű profi kivitel is.

Szállítási költségek


Ingyenes szállítás 6995 Ft-tól Kiszállítás 6995 Ft-tól: ingyenes
Kiszállítás előre utalással 699 Ft Kiszállítás előre utalással 6995 Ft érték alatt: 699 Ft
Kiszállítás utánvéttel 999 Ft Kiszállítás utánvéttel 6995 Ft érték alatt: 999 Ft
Személyes átvétel budapesti üzletünkben Személyes átvétel Budapesten: ingyenes
Weboldalunk sütiket használ. Az oldal böngészésével hozzájárul a sütik használatához.

Pénzügyi partnereink